Diskmaskinsreparation Borlänge

Diskmaskinsreparation

Att ha en diskmaskin i hushållet är en stor förenkling i vardagen. När diskmaskinen däremot inte fungerar och du måste handdiska alla saker, ja då är det inte lika underhållande längre.

Likt alla andra vitvaror så kan även diskmaskinen stöta på problem. Jag kan utföra diskmaskinsreparation på alla modeller och märken, så att du kan köra din disk i maskinen igen.

Diskmaskinsreparation Borlänge

Diskmaskinsreparation och service i Borlänge

När en diskmaskin krånglar betyder inte det att du måste köpa en ny, en stor mängd av problemen går att lösa med en korrekt och noggrann service. Genom en reparation kan du spara in de pengarna som det kostar att köpa en ny maskin samtidigt som du efteråt får en fullt fungerande produkt.

Hit kan du vända dig för att få hjälp med alla olika sorters reparationer och servicearbeten av bland annat diskmaskiner. Jag håller mig alltid uppdaterad och informerad inom branschens utveckling för att kunna utföra arbeten på alla olika modeller och produkter. Med rätt erfarenhet och kunskap ser jag till att du får ett arbete som håller i längden. Jag finns i Säter men erbjuder även mina tjänster till dig i Borlänge med omnejd. Säters Vitvaruservice är en flexibel firma som utför arbetet på ett kostnadseffektivt tillvägagångssätt och presenterar ett resultat som uppfyller dina förväntningar.

Utöver diskmaskinsreparation kan jag även erbjuda en rad andra olika tjänster till dig i Borlänge och Säter med omnejd. Mer om mina andra tjänster hittar du HÄR

Säters vitvaruservice         Per-Ove Löfgren, KRISTINEGATAN 15 B, 783 30 SÄTER    0709-74 61 82    saters.vitvaruservice@gmail.com 

Säters vitvaruservice
Per-Ove Löfgren, KRISTINEGATAN 15 B, 783 30 SÄTER
0709-74 61 82
saters.vitvaruservice@gmail.com