Tvättmaskinsreparation & Torktumlarreparation Borlänge

Tvättmaskin & Torktumlare

Växer smutstvätten på hög för att tvättmaskin eller torktumlare inte fungerar? Eller har den gemensamma tvättmaskinen i fastigheten slutat fungera? Oavsett vilket så finns jag här för att utföra en tvättmaskinsreparation eller torktumlarreparation.

Kontakta mig redan idag så ser jag till att ni kan tvätta och torka era kläder utan bekymmer igen.

Tvättmaskinsreparation & Torktumlarreparation Borlänge

Tvättmaskinsreparation & Torktumlarreparation Borlänge

När tvättmaskinen eller torktumlaren krånglar betyder inte det att du måste köpa en helt ny, utan många problem går att lösa med service. Genom en reparation kan du spara in en stor del av de pengarna som det kostar att köpa en ny tvättmaskin eller torktumlare samtidigt som du efteråt får en fullt fungerande produkt.

Hit kan du vända dig för att få hjälp med alla olika sorters reparationer och servicearbeten av bland annat tvättmaskin samt torktumlare. Jag håller mig alltid uppdaterad och informerad inom branschens utveckling för att kunna utföra arbeten på alla olika modeller och produkter. Med rätt erfarenhet och kunskap ser jag till att du får ett arbete som håller i längden.

Jag finns i Säter men erbjuder även mina tjänster till dig i Borlänge med omnejd. Säters Vitvaruservice är en flexibel firma som utför arbetet på ett kostnadseffektivt tillvägagångssätt och presenterar ett resultat som uppfyller dina förväntningar.

Utöver tvättmaskinsreparation och torktumlarreparation kan jag även erbjuda fler tjänster till dig i Borlänge och Säter med omnejd. Mer om mina andra tjänster hittar du HÄR

Säters vitvaruservice         Per-Ove Löfgren, KRISTINEGATAN 15 B, 783 30 SÄTER    0709-74 61 82    saters.vitvaruservice@gmail.com 

Säters vitvaruservice
Per-Ove Löfgren, KRISTINEGATAN 15 B, 783 30 SÄTER
0709-74 61 82
saters.vitvaruservice@gmail.com