Frysreparation & Kylskåpsreparation Borlänge

Kyl & Frys

Ett kylskåp vars funktion inte längre fungerar kan resultera i bakteriebildning på maten och du tvingas slänga en stor mängd mat i onödan. Om kylskåpet eller frysen inte kan hålla den valda temperaturen krävs det mer energi vilket leder till en negativ påverkan på miljön.

När det kommer till kyl och frys finns det många saker som kan strula, men jag finns här och hjälper dig gärna få ordning på såväl kylskåpet som frysen.

Frysreparation & Kylskåpsreparation Borlänge

Frysreparation & Kylskåpsreparation i Borlänge

När kylen eller frysen krånglar betyder inte det att du måste köpa en helt ny, utan många problem går att lösa med en korrekt och noggrann service. Genom en reparation kan du spara in en stor del av de pengarna som det kostar att köpa en ny frys eller kyl samtidigt som du efteråt får en fullt fungerande produkt.

Hit kan du vända dig för att få hjälp med alla olika sorters reparationer och servicearbeten av bland annat kyl samt frys. Jag håller mig alltid uppdaterad och informerad inom branschens utveckling för att kunna utföra arbeten på alla olika modeller och produkter. Med rätt erfarenhet och kunskap ser jag till att du får ett arbete som håller i längden.

Jag finns i Säter men erbjuder även mina tjänster till dig i Borlänge med omnejd. Säters Vitvaruservice är en flexibel firma som utför arbetet på ett kostnadseffektivt tillvägagångssätt och presenterar ett resultat som uppfyller dina förväntningar.

Utöver frysreparation och kylskåpsreparation kan jag även erbjuda fler tjänster till dig i Borlänge och Säter med omnejd. Mer om mina andra tjänster hittar du HÄR

Säters vitvaruservice         Per-Ove Löfgren, KRISTINEGATAN 15 B, 783 30 SÄTER    0709-74 61 82    saters.vitvaruservice@gmail.com 

Säters vitvaruservice
Per-Ove Löfgren, KRISTINEGATAN 15 B, 783 30 SÄTER
0709-74 61 82
saters.vitvaruservice@gmail.com