Vitvarureparatör Borlänge & Säter

Vitvaruservice

När någon vitvara i hemmet krånglar betyder inte det att du måste köpa en ny, en stor mängd av problemen går att lösa utan att byta ut hela produkten. Genom en reparation kan du spara in de pengarna som det kostar att köpa nytt samtidigt som du efteråt får en fullt fungerande produkt.

Hit kan du vända dig för att få hjälp med alla olika sorters reparationer och vitvaruservice. Jag håller mig alltid uppdaterad och informerad inom branschens utveckling för att kunna erbjuda reparationer på alla olika modeller och produkter. Med rätt erfarenhet och kunskap ser jag till att du får ett arbete som håller i längden. Jag utgår från Säter men tar mig även an uppdrag på närliggande orter som exempelvis Borlänge, Falun, Avesta, Hedemora & Smedjebacken.

Tvättmaskiner & Torktumlare

Växer smutstvätten på hög för att tvättmaskin eller torktumlare inte fungerar? Eller har den gemensamma tvättmaskinen i fastigheten slutat fungera? Oavsett vilket så finns jag här för att göra jobbet.

Kontakta mig redan idag så ser jag till att ni kan tvätta och torka era kläder utan bekymmer igen.

Kylskåp & Frys

Ett kylskåp vars funktion inte längre fungerar kan resultera i bakteriebildning på maten och du tvingas slänga en stor mängd mat i onödan. Om kylskåpet eller frysen inte kan hålla den valda temperaturen krävs det mer energi vilket leder till en negativ påverkan på miljön.

När det kommer till kyl och frys finns det många saker som kan strula, men jag finns här och hjälper dig gärna få ordning på såväl kylskåpet som frysen.

Vitvaruservice Hedemora

Diskmaskin

Att ha en diskmaskin i hushållet är en stor förenkling i vardagen. När diskmaskinen däremot inte fungerar och du måste handdiska alla saker, ja då är det inte lika underhållande längre. 

Likt alla andra vitvaror så kan även diskmaskinen stöta på problem. Jag kan utföra reparationer på alla olika modeller och märken, så att du kan köra din disk i maskinen igen. 

Spis & Mikrovågsugn

Spisen är en väsentlig del av vardagen och används dagligen för att laga mat. Därför kan konsekvenserna bli omfattande om spisen helt plötsligt slutar fungera. Jag har erfarenhet av att utföra underhåll och service av såväl nyare spisar som äldre. 

Har du en mikrovågsugn som inte fungerar? Tveka inte på att höra av dig till mig, så åtgärdar jag problemet. 

vitvaruservice Säter

Övriga vitvaror

Självklart erbjuder jag även reparation och service av andra vitvaror också. Har du en maskin eller apparat i hemmet som inte fungerar, kontakta mig redan idag så ska jag göra allt för att åtgärda problemet. 

vitvaruservice Smedjebacken

Vitvaruservice Säter, Hedemora, Smedjebacken, Falun, Borlänge & Avesta

Säters vitvaruservice         Per-Ove Löfgren, KRISTINEGATAN 15 B, 783 30 SÄTER    0709-74 61 82    saters.vitvaruservice@gmail.com 

Säters vitvaruservice
Per-Ove Löfgren, KRISTINEGATAN 15 B, 783 30 SÄTER
0709-74 61 82
saters.vitvaruservice@gmail.com