Spisreparation & Mikrovågsugn reparation Borlänge

Spis & Mikro

Spisen är en väsentlig del av vardagen och används dagligen för att laga mat. Därför kan konsekvenserna bli omfattande om spisen helt plötsligt slutar fungera. Jag har erfarenhet underhåll och service på såväl nyare modeller som äldre.

Har du en mikrovågsugn som inte fungerar? Tveka inte på att höra av dig till mig, jag utför reparation på mikrovågsugnar också.

Spisreparation & Mikrovågsugn reparation Borlänge

Spisreparation & Mikrovågsugn reparation Borlänge

När spisen eller mikrovågsugnen krånglar betyder inte det att du måste köpa en helt ny, utan många problem går att lösa med service. Genom en reparation kan du spara in en stor del av de pengarna som det kostar att köpa en ny spis eller mikrovågsugn samtidigt som du efteråt får en fullt fungerande produkt.

Hit kan du vända dig för att få hjälp med alla olika sorters reparationer och servicearbeten av bland annat spis samt mikrovågsugn. Jag håller mig alltid uppdaterad och informerad inom branschens utveckling för att kunna utföra arbeten på alla olika modeller och produkter. Med rätt erfarenhet och kunskap ser jag till att du får ett arbete som håller i längden.

Jag finns i Säter men erbjuder även mina tjänster till dig i Borlänge med omnejd. Säters Vitvaruservice är en flexibel firma som utför arbetet på ett kostnadseffektivt tillvägagångssätt och presenterar ett resultat som uppfyller dina förväntningar.

Utöver spisreparation och & mikrovågsugn reparation kan jag även erbjuda fler tjänster till dig i Borlänge och Säter med omnejd. Mer om mina andra tjänster hittar du HÄR

Säters vitvaruservice         Per-Ove Löfgren, KRISTINEGATAN 15 B, 783 30 SÄTER    0709-74 61 82    saters.vitvaruservice@gmail.com 

Säters vitvaruservice
Per-Ove Löfgren, KRISTINEGATAN 15 B, 783 30 SÄTER
0709-74 61 82
saters.vitvaruservice@gmail.com